Hvorfor Ledelseshøjskolen?

"Fordi du vil være langtidsholdbar og styrke dit lederskab"

Du har allerede forståelse, fornemmelse og færdigheder. Men følgesvenden er sikkert også både tvivl, forhærdelse og utilstrækkelighed. Og når du har travlt, kan det hele rode sig sammen. 
På Ledelseshøjskolen sætter vi fokus på dit anker i dit personlige lederskab.

Forløbet består af en række temadage med fokus på:

Balanceret lederskab 
Personligt lederskab 
Balance mellem krop og sind 
Motivation

Fælles for alle temaer er, at du vil modtage tankevækkende oplæg med tid til fordybelse. På den måde vil du få optimal mulighed for at forankre nye indsigter i dit personlige og faglige kompas. 

Kort sagt kan du forvente at få følgende udbytte med hjem:

Vi er optaget af, at skabe et uformelt afslappet miljø, hvor du føler dig godt tilpas fra start til slut. Derfor opfordres du også til at lade jakkesættet blive derhjemme, og fylde tasken med afslappet praktisk tøj, der både kan bruges til en gåtur i regnvejr, og hyggesnak i pejsestuen om aftenen 

Vi er forskellige som mennesker med forskellige behov for at være os selv, være på, være sociale, eller bare at være tilstede, og det skal der være plads til under forløbet. Og husk; når forløbet er afsluttet, fortsætter fællesskabet som et netværk, hvor du løbende bliver inviteret til både virtuelle og fysiske samlinger, faciliteret af Troels og Jakob. 


Deltagerne har mulighed for at gå til eksamen i ledelsesmodulet  filosofi i ledelse, og derefter modtage 10 ects point

Der vil desuden også være mulighed for at få tilskud fra omstillingsfonde og komptencefonde, hvis du som deltager opfylder betingelserne herfor

læs mere her

Blevet nysgerrig? Se online introduktion til ledelseshøjskolen