Ledelseshøjskolens
Samarbejdspartnere

Ledelseshøjskolen har en ambition om at etablere længerevarende samarbejdsaftaler med organisationer i Danmark. Derigennem får Ledelseshøjskolen en dybere indsigt i, hvad der rør sig i erhvervslivet, og det der er relevant at fokusere på under et højskoleforløb. Samtidig får organisationerne mulighed for at bidrage med oplægsholdere (mod honorar). Det kunne fx være en CEO, en HR ansvarlig, eller andre profiler, der kunne bidrage til nye indsigter og dialoger blandt deltagerne.

Vi allerede på nuværende tidspunkt er i dialog med  potentielle samarbejdspartnere.

samabejdspartnere - lederne

Vi er glade og stolte over, at organisationen Ledernes KompetenceCenter har indgået en samarbejdsaftale med Ledelseshøjskolen.

Læs mere om samarbejdet på ledernes hjemmeside

Læs mere om os i ledernes fagblad

 

samarbejdspartnere - Smart Academy

Ledelseshøjskolen og Smart Academy har indgået et strategisk samarbejde omkring Ledelseshøjskolens unikke lederuddannelse: Styrk dit personlige lederskab.

Samarbejdet giver deltagerne mulighed for at gå til eksamen i ledelsesmodulet  filosofi i ledelse og derefter modtage 10 ects point.

Med en eksamen vil der desuden også være mulighed for at få tilskud fra Omstilliingsfonden og Komptencefonde, hvis du som deltager opfylder betingelserne herfor.

Se hvilke muligheder du har for tilskud via Omstillingsfonden på Smart Academys hjemmeside

Ifbm. refusion fra kompetencefonde skal deltagerne tilmelde sig via Smart Academy. Tilmelding til oktober hold kan findes her. Herefter modtager du en bekræftelse og kan så søge tilskud gennem relevant kompetencefonde. De fleste deltagere kender selv hvilke kompetencefonde de kan søge – hvis du i tvivl så kontakt os – så vil vi sende dig i den rigtige retning